Η Rival Invest Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1999 στη Βουλγαρία με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή τροφίμων ποπ κορν μικροκυμάτων.

Η εταιρεία λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στη βουλγαρική αγορά με δικά της εμπορικά σήματα. Από την αρχή μέχρι σήμερα Rival Invest Ε.Π.Ε. προσελκύει τους πελάτες με νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας από φυσικά συστατικά.

Έχουμε δίκτυο διανομών και υλικοτεχνική υποδομή για παραδόσεις σε κάθε υπεραγορά, καθώς και σε άλλες αλυσίδες λιανικής πώλησης στη Βουλγαρία.

Προμηθεύουμε στην αγορά από 6 έως και 19 διαφορετικές γεύσεις ποπ κορν μικροκυμάτων.

Στόχος μας είναι να διαθέσουμε τα προϊόντα μας σε αποκλειστικούς διανομείς ή να δημιουργήσουμε ιδιωτική ετικέτα

Στη δύσκολη αυτή περίοδο για το εμπόριο, πιστεύουμε πως τα φθηνότερα προϊόντα χωρίς ποιότητα δεν έχουν διάρκεια στην αγορά. Λόγω αυτού του γεγονότος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε νέα προϊόντα υψηλής ποιότητας με μακροπρόθεσμη προοπτική.

Προσφέρουμε όλα τα είδη των συμβατικών γεύσεων ποπ κορν μικροκυμάτων, και πρωτοπορούμε σε καινοτόμες ιδέες με μοναδικές γεύσεις προερχόμενες από όλο το κόσμο Αυτό το έτος, τα προϊόντα μας προωθήθηκαν σε όλες τις εκθέσεις τροφίμων στην Ευρώπη και την Ασία.

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για όλα τα είδη ποπ κορν μικροκυμάτων, μόνο με φυσικά συστατικά / με αγνό λάδι καρύδας, φυστικέλαιο και κομμάτια φιστίκι, κομμάτια ελιών και ελαιόλαδο, γλυκά με ζάχαρη και φράουλες (κρέμα γάλακτος), με κίτρινο τυρί Alpine, κ.τ.λ. Μέρος των προαναφερόμενων προϊόντων έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 703/2004 για ποπ κορν μικροκυμάτων με καρύδα / φοινικέλαιο, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών συστατικών - τυρί, ελιές, φιστίκια, και φράουλες.

Βασιζόμαστε στις αμοιβαίες σχέσεις των επιχειρήσεων μας έτσι ώστε να προβάλουμε και να διαθέσουμε μέρος των προϊόντων μας σε κάθε χώρα και τις σύγχρονες υπεραγορές με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα και οι πωλήσεις του ποπ κορν μικροκυμάτων. Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των τελικών πελατών (ή να αναπτύξουμε μια αγορά) σε επιτυχημένη και μακροχρόνια συνεργασία με τους εταίρους διανομείς. Είμαστε έτοιμοι στο μέγιστο βαθμό να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες, συνεργασίας με μεγάλες επιχειρήσεις.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε λίστα των προϊόντων μας ποπ κορν μικροκυμάτων και των εμπορικών σημάτων:

1.Leader - μοναδικό ποπ κορν μικροκυμάτων με αγνό λάδι καρύδας. Γεύση Cinema

2. Leader-κίτρινο τυρί Alpine- νέο προϊόν: το μοναδικό ποπ κορν μικροκυμάτων με φυσικό κίτρινο τυρί Άλπεων.

3. Leader - με φράουλες και κρέμα γάλακτος: νέο προϊόν: το μοναδικό ποπ κορν μικροκυμάτων με κομμάτια από φράουλες - φυσικά συστατικά.

4. Leader- με φυστικοβούτυρο- νέο προϊόν: το μοναδικό ποπ κορν μικροκυμάτων με καθαρό φυστικέλαιο και κομμάτια από φιστίκια - φυσικά συστατικά.

5. Leader- με ελιές και ελαιόλαδο- νέο προϊόν: το μοναδικό ποπ κορν μικροκυμάτων με φυσικό ελαιόλαδο και τα κομμάτια ελιάς.

6. Top Show - με σογιέλαιο, φοινικέλαιο, λάδι ή φυτικό - έξτρα βούτυρο.

7. Νύχτες Νέα Υόρκης - με λάδι καρύδας, ή επιπλέον βούτυρο ή άρωμα βουτύρου ή φυτικό έλαιο.

8. Η καλύτερη επιλογή - με λάδι καρύδας και σόγιας, ή φοινικέλαιο (ή φυτικό έλαιο) - έξτρα βούτυρο.

9. Golden Dream - Αμερικανικό μοναδικό ποπ κορν μικροκυμάτων με αγνό λάδι καρύδας - έξτρα βούτυρο. Cinema γεύση.

10. American Dream - Pizza & Barbecue - μοναδικό ποπ κορν μικροκυμάτων με φυσικές γεύσεις πίτσας και μπάρμπεκιου.

11. American Dream - Pizza & Beer - μοναδικό ποπ κορν μικροκυμάτων με φυσικές γεύσεις πίτσας και μπύρας.

12. Αμερικανικό όνειρο - γλυκό ποπ κορν με κρέμα - μοναδικό ποπ κορν μικροκυμάτων με αγνό λάδι καρύδας, ζάχαρη και κρέμα γάλακτος. Φυσικά προϊόντα.

13. Αγαπημένη - μοναδικό ποπ-κορν μικροκυμάτων με αγνό λάδι καρύδας και μόνο φυσικά συστατικά. Καθαρό βάρος. 90 g. Το σήμα "Favourite" έχει 4 είδη γεύσης: Αλμυρό, διαίτης, τυρί, βούτυρο Extra.

14. VIVA - μοναδικό ποπ κορν μικροκυμάτων με αγνό λάδι καρύδας και φυσικά συστατικά Καθαρό βάρος. 100g. Έχει 4 είδη: Extra βούτυρο-Cinema γεύση,αλατισμένο Λάδι καρύδας-Cinema γεύση,Με κίτρινο τυρί Άλπεων.

15. Έτοιμο για κατανάλωση ποπ κορν - 70 γρ, 85γρ. ,180 γρ.. ή με βάση τις απαιτήσεις σας, σε συσκευασία πλαστικών σακόυλιων ή πλαστικά δοχεία από 50 mL έως 5 L.

Η ευελιξία μας: Μπορούμε να προετοιμάσουμε ή να αλλάξουμε τον αριθμό των σακουλιών στο κουτί μεταφοράς σύμφωνα με αίτημα του πελάτη. Σε περιπτώσεις μεγάλων παραγγελιών μπορούμε να αλλάξουμε τις παραμέτρους / βάρους, το σχεδιασμό και τα εμπορικά σήματα, τη γεύση ,τα συστατικά, κλπ. πακετοποίηση / του νέου προϊόντος.

Μπορούμε να παράγουμε κάθε ιδιωτική ετικέτα με νέες γεύσεις και ότι απαιτείται. Η παραγωγή μας είναι προσανατολισμένη στην εξοικονόμηση ενέργειας και δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο περιβάλλον. Τα προϊόντα μας είναι καλά, καθαρά υγιεινά και νόστιμα. Έχουμε δημιουργήσει την ιδιωτική ετικέτα ARO - φούρνο μικροκυμάτων ποπ κορν από το 2005 για λογαριασμό της Metro Cash & Carry.

Ανάλογα με την αγορά, είμαστε έτοιμοι, μαζί με όλους τους εταίρους, να παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας με τον καλύτερο τρόπο - καινοτόμες γεύσεις / μοναδικές γεύσεις από όλο το κόσμο.


Vladi Popov – ιδιοκτήτης
www.rivalinvest.com
tel:++359 895755005;
tel:++35932 355555.